Back to All Events

Arnhem (NL), house concert: Guus Janssen & Wim Janssen duo

Laatste plaatsen:

Huiskamerconcert Janssen & Janssen, piano & drums

deur open 15.00 uur |aanvang 15.30 uur |vrijwillige bijdrage |duur: ± 2 x 40’|aansluitend borrel | Wees welkom, zegt het voort | Frank van Merwijk en Mirjam Zegers | Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelding per mail noodzakelijk: mirjamzegers@gmail.com.

De broers Wim en Guus Janssen spelen al zo'n 60 jaar samen als duo maar ook in verschillende combinaties met andere musici, van trio (Janssen Glerum Janssen) tot operaorkest (Noach en Hierº). Thema’s, patronen en swing vallen uiteen om zich in een nieuwe jas weer te vertonen. Een foute noot blijkt de goede te zijn in een koord-dans van vergissingen die zich even weerbarstig als muzikaal oplossen.


Zondag 24 maart 2019 om 15:30
De Wiltstraat 37, 6821 CA Arnhem, Nederland