Back to All Events

Tilburg (NL), Paradox: Bim Bam Bennink

  • Paradox 62 Telegraafstraat Tilburg, NB, 5038 BM Netherlands (map)

Het ICP Orkest maakt muziek voor de eeuwige jeugd. Deze krasse knarren houden van een geintje, daarom vindt iedereen ze leuk. Blikvanger is hun wereldberoemde drummer Han Bennink. Hij leerde spelen op potten en pannen en drumt nu op alles wat hij tegenkomt. Het concert wordt een unieke mix van pakkende melodietjes en gekke tonen.

Het orkest maakte in de tijd van de opa’s en oma’s van de leerlingen furore in de muziekwereld. En nog steeds. Bennink is inmiddels de 70 al gepasseerd maar drumt nog steeds als de beste Speciaal voor dit concert spelen de musici jazznummers voor kinderen.

Guus Janssen piano, Ernst Glerum bas , Wolter Wierbos trombone, Michael Moore saxen, Han Bennink drumt