Back to All Events

Utrecht (NL), TivoliVredenburg: Herman, Beets, Jacobs, Bennink

  • TivoliVredenburg Vredenburgkade Utrecht, UT, 3511 Netherlands (map)

Een combinatie ‘extraordinaire’: vier persoonlijkheden uit de Nederlandse jazz gaan met swing, bebop, straightup en impro-jazz de confrontatie met elkaar aan. De onorthodoxe impro-drummer Han Bennink en contrabassist Ruud Jacobs begeleidden Rita Reys en Wes Montgomery. Ook Peter Beets was jarenlang de vaste compagnon van Reys en is nu de vaste pianist van het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De uiterst inventieve saxofonist Benjamin Herman, bekend van New Cool Collective, completeert het viertal. Vier fantastische muzikanten hebben elkaar gevonden in een gedeelde creativiteit waar ‘out of the box’ denken de standaard is.

Dit concert is volledig geplaceerd.